Biomutant Geliştirme Sürecinin Son Aşamasında, Dokuz Dakikalık Oynanış Fragmanı Yayınlandı

25.06.2020 08:54 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Experiment 101'in yaptığı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Biomutant tamamlanmaya yaklaşıyor.
 
IGN'e konuşan kreatif direktör Stefan Ljungqvist oyunun geliştirme sürecinin son aşamasında bulunduğunu ve bu aşamada oyundaki son ayarlamaları yaptıklarını ve hataları giderdiklerini açıkladı.
 
Açık dünya oyun yapmanın zorluğuna değinen Stefan Ljungqvist "Geliştirme sürecinin başlarında oyuncuyu tamamen özgür yapalım düşüncesindeydik fakat çok fazla özgür olup oyunda ne yapacağınızı bilememek bazı oyuncular için istenmeyen bir zorluk yaratabilir. Şu anda bunu düzene sokmaya ve her zaman ne yapmanız gerektiğini bilmeniz konusunda çalışıyoruz fakat herhangi bir noktada bundan sapabilir ve istediğinizi yapabilirsiniz. Oyunun ilk saatinden sonra oyunun dünyasında her yere gitmekte özgürsünüz ve istediğiniz her yere gidebilirsiniz. Fakat bu durum daha fazla yardıma veya yönlendirmeye ihtiyaç duyan oyuncular için bir zorluk ve biz de geliştirme sürecinin son aşamasında bunun üzerinde çalışıyoruz. Yani şu anda yaptığımız şey kullanıcı deneyimini geliştirmek ve oyunu hatalardan arındırmak." dedi.
 
Biomutant PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurulmuştu. Çıkış tarihi henüz belli değil.

Dokuz dakilalık oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Biomutant Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Experiment 101 Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler