Bioshock: Infinite'e Özel PS Move Aparatı Çıkacak

Bioshock: Infinite'i Move ile oynamak zevkli olacaktır
08.11.2011 22:29 Alkan Adakaner

      Bioshock: Infinite bildiğiniz gibi PC ve Xbox 360'ın yanı sıra Playstation 3 için de piyasaya çıkacak ve oyunun Playstatation 3 sürümü Sony'nin harekete duyarlı kontrolcüsü Move'u da destekleyecek.
 
      Playstation'ın resmi sitenin İngiltere sayfasına göre Bioshock: Infinite'in PS3 sürümüne özel bir Move aparatı piyasaya çıkacak. Bu aparatın ne olduğu henüz bilinmiyor, ayrıca bu resmi sitedeki "yeni aparat" ibaresi de bir süre sonra kaldırıldı. Anlaşılan Sony henüz duyuru yapmaya hazır değil.
 
      Sony'nin Irrational Games ile yakın işbirliği bu tür aparatların da çıkmasını sağlıyor gibi görünüyor. Zaten Playstation Vita için de bir Bioshock oyunu hazırlatmaları bu işbirliğinin en iyi kanıtı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler