Bioshock Infinite'te Elizabeth İstenmemiş

Elizabeth oyunun vazgeçilmez bir parçası olmuş gibi
07.03.2013 09:14 Alkan Adakaner


     Bioshock: Infinite bu ay piyasaya çıkıyor ve serinin hayranlarını yeni bir heyecan sardı. Seriye farklı bir hava katması beklenen oyunla ilgili bazı açıklamalar da ortaya çıkıyor. Örneğin Elizabeth istenmeyen bir karaktermiş.
 
     Ken Levine'in açıklamasına göre geliştirici ekipten birçok kişi Elizabeth'in oyundan çıkarılmasını istemiş. İlk başta Elizabeth ile ne yapacaklarını tam olarak bilemeyen ekip üyeleri sıkça Elizabeth'in oyundan çıkarılmasını talep etmişler. 

    Açıkçası Elizabeth oyuna farklı bir hava katıyor ve oyuncuların bir çoğu da bu karakteri oldukça beğendiler. O nedenle Elizabeth'in çıkarılmaması iyi bir karar olmuş diyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın -33 Sn önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler