Bir Başka Lucas Art Klasiği Daha Yeni Haliyle Çıkış Yapıyor: Full Throttle

07.12.2015 02:04 Ömür Gencer


     Daha önce Grim Fandango ve Day of the Tentacle gibi eski yapımları tekrar oyuncuların karşısına çıkaran Double Fine, yine klasikleşmiş oyunlarından bir tanesinin remastered sürümünü duyurdu: Full Throttle Remastered.
 
     Double Fine'ın yaptığı açıklamaya göre Full Throttle Remastered, yüksek çözünürlüklü animasyonlar ve arkaplan görselleri içerecek. Bunun yanında ekip oyundaki her bir kareyi tekrar çizeceğini belirtiyor. Aynı zamanda oyunun müzikleri de daha kaliteli bir hale getirecek. Full Throttle'ın yeni sürümünde Double Fine ekibinin yorumlarına yer verilen bir bölüm de bulunacak.
 
      PlayStation 4, PlayStation Vita ve PC için geliştirilen Full Throttle: Remastered için ne yazık ki biraz beklememiz gerekecek. Yapım için belirlenen çıkış aralığı 2017.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Full Throttle: Remastered Platformlar: PC VITA PS4 Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: Double Fine Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler