Full Throttle Remastered Çıkış Tarihi Duyuruldu

15.03.2017 09:19 Gazali Çetinkaya

 
   Double Fine Productions, Full Throttle Remastered'ın çıkış tarihini duyurdu. Oyun 18 Nisan 2017 tarihinde PlayStation 4, PlayStation Vita ve PC için çıkış yapacak. 
 
   LucasArts'ın geliştirmiş olduğu başarılı adventure oyunu Full Throttle ilk olarak 1995 yılında çıkış yapmıştı. Grim Fandango, Monkey Island, Brütal Legend ve Day of the Tentacle gibi yine oldukça başarılı oyunların geliştirme sürecine liderlik eden bilgisayar oyunu tasarımcısı Tim Schafer Full Throttle'da da yazar ve tasarımcı olarak bulunuyordu.
 
   Motosiklet çetesi lideri Ben Throttle'ın hikayesine tanıklık ettiğimiz Full Throttle'ın remastered sürümü; güncellenmiş grafikler ve ses, geliştirilmiş kontroller ve geliştirici yorumu içerecek. Ayrıca remastered sürüm orijinal grafikler ve yeni grafikler arasında geçiş yapmamıza da izin verecek. 
 
   Full Throttle Remastered 15 dolar fiyat ile çıkış yapacak. Eğer PlayStation Store (PLAY Collective" serisinin bir parçası olarak) üzerinden veya GOG.com üzerinden ön sipariş verirseniz %20 indirim ile oyuna sahip olacaksınız. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Full Throttle: Remastered Platformlar: PC VITA PS4 Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: Double Fine Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler