Bir Enteresan Olay: Epic Games Store'a Özel Tetris Effect İçin SteamVR Arayüzü Gerekiyor

24.07.2019 19:53 Nursema Emre

 
Epic Games Store'un Steam'e son zamanlarda rakip olmaya çalıştığı bir gerçek. Bunu her ay gelen bedava oyunlarla aynı zamanda Steam'den adeta koparılarak Epic Games Store'a özel hale getirilen yapımlardan kolaylıkla görebiliyoruz. 
 
Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Tetris Effect de Epic Games'e özel piyasaya sürülen oyunlardan biri. Ancak her ne kadar oyun Epic Games'e özel çıkmış olsa da Tetris VR Steam VR'ı kullanmak zorunda kalıyor. Öyle ki Tetris Effect, HTC Vive ve Oculus Rift gözlüklükleriyle de oynanabiliyor ancak bunun için Steam VR arayüzünü kullanmanız gerekiyor.
 
Hatta Epic, DSOGaming'e verdiği bir demeçte her iki gözlükte de Tetris'in çalışması için SteamVR'ın gerektiğini kabul etti. Epic tam olarak şunları söylemişti:
 
"Tetris Effect'in orijinal oyunu için Steam gerekmiyor, ancak Tetris Effect'i VR olarak oynamak istiyorsanız hem HTC Vive'da hem de Oculus'ta SteamVR desteği gerekiyor."
 
Özet olarak Tetris Effect'i VR olmadan deneyimlemek istiyorsanız bunların hiçbiriyle uğraşmanız gerekmiyor.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 3 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler