Bir Sonraki Assassin’s Creed Oyunu Söylentiye Göre Assassin’s Creed Odyssey [Güncelleme]

31.05.2018 19:22 Gazali Çetinkaya

   Fransız oyun sitesi Jeux Video Live'ın yapmış olduğu habere ve paylaşmış olduğu Assassin’s Creed anahtarlığı fotoğrafına göre, bir sonraki Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed Odyssey olacak.
 
 
 
   Anahtarlık Yunan miğferi şeklinde tasarlanmış, bu da oyunun Yunanistan'da geçeceği işaret ediyor.
 
   Yaklaşık iki ay önce de Comic Book sitesinin editörü Liam Robertson kendi kaynaklarından edindiği bilgiler sonucu yeni oyunun Antik Yunanistan'da geçeceğini söylemişti.
 
   Güncelleme: Kotaku da Assassin’s Creed Odyssey'nin Yunanistan'da geçeceğini duymuş. Bunun yanı sıra bu oyun ile birlikte seriye diyalog seçeneklerinin geleceği, kadın ya da erkek ana karakter seçimi yapılabileceği ve oyunun 31 Mart 2019'da sona eren Ubisoft'un 2019 mali yılında çıkış yapacağı Kotaku'nun kaynaklarından duyduğu bilgiler arasında.
 
   Ubisoft, Assassin’s Creed serisinin bir sonraki oyunu ile ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Serinin en yeni oyunu Assassin’s Creed Origins Ekim 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Odyssey Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler