Black Panther Karakterini Canlandıran Chadwick Boseman Hayatını Kaybetti

29.08.2020 09:55 Özgür Eroğlu

 
Son dönemlerde Black Panther rolü ile tanınan Chadwick Boseman, ne yazık ki hayatını kaybetti. 
 
1977 doğumlu 43 yaşındaki başarılı aktör, ne yazık ki kolon kanseri sebebiyle hayatını kaybetti. 2016 yılında üçüncü derece kolon kanseri teşhisi konan Chadwick Boseman, o zamandan bu zamana kadar sessiz bir şekilde tedavisine devam etmiş.
 
Tedavisinin devam ettiği süreçte birçok filmde oynamaya devam etmiş. Chadwick Boseman'ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre başarılı oyuncu, evinde eşi ve ailesi ile birlikteyken hayata gözlerini yummuş.
 
Chadwick Boseman, özellikle daha son dönemde Marvel'ın Black Panther filmlerindeki rolü ile ön plana çıkmıştı. Bunun dışında 42 ve Da 5 Bloods gibi filmlerle de öne çıkmıştı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 1 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 1 Saat önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 13 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler