Blizzard Başkanı Xbox Çatısı Altında Daha Özgür Olacağını Düşünüyor

07.11.2023 13:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard başkanı Mike Ybarra, Microsoft'un stüdyoyu satın alması konusunda çeşitli açıklamalarda bulundu. World of Warcraf, Diablo ve Overwatch gibi serilerin sahibi Activision Blizzard bildiğiniz üzere 69 milyar dolarlık bir anlaşmayla Xbox stüdyosu altında hizmet vermeye devam edecek.
 
Ybarra röportajda çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
The Verge ile yaptığı yeni bir röportajda anlaşmanın etkisini tartışan Ybarra, Blizzard'a daha önce olduğundan daha fazla özgürlük tanınacağını düşündüğünü söyledi. Bu kapsamda Ybarra şunları aktardı: "Xbox patronu Phil Spencer'ın ekip oluşturma, yeni kültürlere odaklanma ve özgürlükçü yaklaşımının, Blizzard'a her zamankinden daha fazla bağımsız bir stüdyo olma duygusunu vereceğini düşünüyorum."
 
Microsoft'ta neredeyse 20 yıl çalıştıktan sonra 2019 yılında Blizzard'a katılan Ybarra'ya geçen hafta BlizzCon'un açılış töreninde Spencer eşlik etti. Yakın zamanda çalışanlarla tanışmak için Xbox'ın liderlik ekibiyle beraber Warcraft stüdyosunu ziyaret eden Microsoft'un oyun başkanı (Spencer), geçen haftaki hayran toplantısında "Blizzard'ın geleceği her zamankinden daha parlak" olduğunu vurguladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 3 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 3 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 5 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler