Blizzard, StarCraft II Modcularına Warcraft III Modellerini Sunuyor

03.02.2015 13:29 Samet Konuksal


    Her ne kadar oyun basınında kendine çok fazla yer edinemese de StarCraft II modlama konusunda büyük adımlar atmış bir oyun. Hatta geçtiğimiz aylarda duyurulan Warcraft III modu da bu konuda gördüğümüz başarılı çalışmalardan birisiydi. Öyle ki bu mod, Blizzard'ı da harekete geçirmiş görünüyor.
 
    Yapılan açıklamalara göre Blizzard, Warcraft 3'ün orijinal modellemelerini StarCraft II modcularına sunacak. Bunların arasında bütün ırkların hero modelleri, yapı modelleri, büyü efektleri, oyun içi sesler, müzikler ve arayüz modelleri bulunuyor. Yani gelecek dönemde Warcraft 3'te gördüğümüz bu elementler, StarCraft II oyun motorunda modlama yapılırken kullanılabilecek.
 
    Kısacası ortaya çıkan Warcraft: Armies of Azeroth videosundan sonra Blizzard, "Alın adam akıllı bir Warcraft III: Remastered yapın." diyor. Bakalım, haberleri heyecanla bekliyoruz!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Heart of the Swarm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler