Borat 2, Amerika'daki Seçimlerden Önce Amazon'da Yayınlanacak

30.09.2020 13:31 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 2006 yılında yayınlanan farklı bir komedi anlayışı olan Borat filminin ya da tam ismi ile "Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi"nin ikinci filmi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu.
 
Şimdi de filmin yayın tarihi belli oldu. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda açıklanan filmin tam isminin sadece kod ismi olduğu ve yeni isminin ne olduğu açıklandı. Borat 2'nin tam adı: Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan.
 
Kısaca Borat 2, Ekim ayının sonlarına doğru, yani Amerika'daki seçimlerden daha önce Amazon Prime Video'da yayınlanacak.
 
İkinci filmde ünlü olan Borat kendini halktan saklamaya çalışacak ve başka biri gibi davranacak. Ayrıca filmin Trump ve Epstein arasındaki ilişkiye ve koronavirüs salgınına odaklanacağı açıklandı. Son söylem ise oldukça büyük bir söylem. Filmden dolayı bir siyasetçinin kariyeri sarsılabilirmiş. Son olarak da filmde Mike Pence. Rudy Giuliani ve birkaç siyasetçi daha bulunacakmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler