Borderlands 3 PS5 ve Xbox Series'e Geliyor

13.09.2020 11:41 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, Borderlands 3'ün PlayStation 5 ve Xbox Series X | S'e geleceğini doğruladı.
 
PlayStation 4 veya Xbox One versiyonlarına sahip kullanıcılar oyunun aynı platformdaki yeni nesil versiyonuna ücretsiz yükseltebilecek. Daha önce satın alınmış indirilebilir içerikler ve kayıtlar da aktarılacak.
 
Borderlands 3 PlayStation 5 ve Xbox Series X'te 4K çözünürlükte 60 kare hızında çalışacak. Oyunun PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S versiyonlarına ayrıca üç ve dört oyunculu split-screen co-op desteği gelecek ve iki oyunculu co-op oynanışta yatay veya dikey ekran bölünmesi seçeneği sunulacak. Dikey split-screen seçeneği PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarına da eklenecek.
 
Cross-platform desteği de 2021'de gelecek.
 
Son olarak, Borderlands 3 için yeni bir indirilebilir içerik yolda. Bu yılın sonlarında yayınlanacak ve yeni bir oyun modu, her bir Vault Hunter için yeni yetenek ağacı ve yeni aksiyon yetenekleri ekleyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler