Borderlands 3'ün Yamasıyla Birlikte; FL4K Nerf'lendi, Zane Buff'landı

29.09.2019 12:46 Özgür Eroğlu

 
Bu yılın başarılı yapımlarından olan serinin 3. oyunu Borderlands 3'yeni bir yama geldi. En sevilen karakter olan ve açık ara en güçlü karakter olan FL4K'in gücü sonunda biraz düşürüldü ve diğer karakterlere yaklaştırıldı. 
 
Borderlands 3'ün yeni yaması ile birlikte Zane’nin yeteneklerinin verdiği zarar %75 arttı. Gearbox, Zane’in yeteneklerinin fayda sağladığını ancak üst seviyelerde biraz zorlandığını söyledi. Bu güncellemeyle birlikte Zane’nin Digi-Clone’u 15 saniye boyunca kalacak ve %38 daha çok hasar verecek. Ayrıca Zane’in dronu da %50 daha fazla hasar verecek. Drone roketi hasarı da aynı miktarda artırıldı ve Almighty Ordnance Rockets şimdi %75 hasar verecek.
 
FL4K için ise yeteneklerindeki süre 8 saniyeden 6 saniyeye düşürüldü ve kritik hasar bonusu %50'den %25'e düşürüldü. 
 
Güncelleme ayrıca Amara'nın Guardian Angel’ının sağlık yenilemesini %100’den %50’ye düşürdü. Silahlar hakkında yapılan değişikliklerin tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler