Borderlands Filminden İlk Görseller Yayınlandı

21.02.2024 17:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakın zamanda vizyona girecek olan ve çok beklenen film uyarlamaları arasında bulunan Borderlands için ilk görseller ortaya çıktı. Eli Roth'un yazıp yönettiği uzun metrajlı film, Gearbox tarafından geliştirilen ve Take-Two tarafından yayınlanan video oyunu serisine dayanıyor.
 
Borderlands hayranları bu filmi merakla bekliyor
 
 
 
9 Ağustos 2024 tarihinde sinemalarda gösterime girecek olan bu yapımda Lilith rolünde Cate Blanchett, Roland rolünde Kevin Hart, Tannis rolünde Jamie Lee Curtis ve Claptrap rolünde Jack Black yer alıyor.
 
Filmin ilk görselleri ise People tarafından yayınlanmış durumda. Doğrudan film uyarlamalarının elbette belli başlı riskleri bulunuyor. Umuyoruz ki bu film dahilinde o atmosfer ve karakterler bizlere güzel bir şekilde yansıtılır ve hayranların bekleyeceğine değer bir yapım olur.
 
Film uyarlamaları bu şekilde gelmeye devam ederken öte yandan hayranlar Grand Theft Auto uyarlamasının da gelmesini istiyor. Bu isteğe karşılık Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, bunun yakın zamanda mümkün olmadığını ve bu tarz uyarlamalara son derece seçici bir şekilde yaklaştıklarını aktardı.
 
Ortaya çıkan görseller
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands Filmi Platformlar: PC Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: Lionsgate Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler