Resmileşti: Cate Blanchett, Borderlands Filminde Lilith'i Canlandıracak

29.05.2020 13:51 Özgür Eroğlu

 
İlk oyunu 2009 yılında, son oyunu ise 2019 yılında yayınlanan popüler oyun serisi Borderlands'in filmi için ilk oyuncu belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda çıkan söylenti resmileşmiş oldu.
 
Geçtiğimiz haftalarda Lord of The Rings filmindeki Galadriel rolü ile tanınan başarılı oyuncu Cate Blanchett'in, Lilith karakteri için görüşmelerde bulunduğu açıklanmıştı. Şimdi ise resmi olarak açıklandı. Borderlands filminde Lilith'i, Cate Blanchett canlandıracak.
 
Filmin hazırlıkalrına geçtiğimiz aylarda başlandı. Lionsgate tarafından yapılacak filmin yönetmenliğini ise Eli Roth üstlenecek. Filmin senaryosunu ise Chernobyl ve Hangover gibi yapımların senaristi Craig Mazin yazacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands Filmi Platformlar: PC Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: Lionsgate Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 3 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 3 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 4 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler