Böyle Final Fantasy Oyunu Daha Önce Görülmedi

Final Fantasy VIII'in unutulmayan sahnelerinden biri, Squall ve Rinoa dans pistinde.
12.09.2011 20:49 Levent Polater


    Geçtiğimiz aylarda ilginç ismiyle 3DS platformları için yeni bir Final Fantasy oyunu duyurulmuştu. Final Fantasy hayranları tarafından son yıllarda bozulan çizgisi yüzünden eleştiri yağmurlarına tutulan serinin bu yeni oyununun oynanış videosunu izledikten sonra hayranların vereceği tepkileri merak ediyorum doğrusu.
 
    Müzik, ritim tutturma oyunu olduğu açıklanan Theatrhythm Final Fantasy adlı yeni 3DS oyunu için oynanış videosu yayınlandı ve içeriği beni oldukça şaşırttı. Final Fantasy serisinden çeşitli parçaların ele alındığı oyunda müzik ritimlerini oluşturmak için tuşlara doğru zamanda basmak zorunda kalıyoruz. Bu Final Fantasy'de seriden alışık olduğumuz tarzda ne bir sürükleyici hikaye, ne strateji ve taktik gerektiren savaş sistemi, ne de dikkat çekici ara sahneler bulunuyor. Tek yapmanız gereken tuşlara basmak, basmak ve yine basmak.
 
    Guitar Hero'ya benzeyen yapısıyla dikkat çeken oyun için sıkı bir Final Fantasy hayranı olarak yorumlarımı -ağır konuşur korkusuyla- kendime saklıyorum. Oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Theatrhythm: Final Fantasy Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler