Brooklyn 99'dan Andy Samberg ve Craig Robinson, Süper Kahraman Komedi Filmi İçin Bir Araya Geliyor

07.10.2020 13:35 Özgür Eroğlu

 
Brooklyn Nine-Nine dizisindeki rolleri ve uyumu ile son dönemlerin en çok sevilen oyuncularından Andy Samberg ve Craig Robinson, tekrar bir araya geliyor.
 
Super High isimli yeni süper kahraman - komedi filminin başrollerinde Andy Samberg ve Craig Robinson bulunacak. Film, tükettiğinde süper güçler veren bir uyuşturucunun etrafında şekillenen bir hikayeye sahip olacak.
 
Film Shamier Anderson'ın yazdığı bir hikayeden esinleniyor ve senaryoyu Adam Mansbach yazıyor. Film ile ilgili olarak daha fazla detay ne yazık ki bilinmiyor. Ancak Andy Samberg'ün son dönemdeki işleri gerçekten oldukça başarılı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler