Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (20 - 25 Aralık)

Good Morning, Vietnam..
20.12.2010 02:08 Ersin Kılıç


     Tam anlamıyla dolu dolu bir yılı geride bırakmamıza sadece iki hafta kaldı. Peki yılın bitmesine iki hafta kala hangi yapımlar raflardaki yerini alacak?
 
     Bu haftanın ilk dikkat eken yapımı tabi ki Battlefield: Bad Company 2'nin genişleme paketi Vietnam oluyor. Bizi tekrar Vietnam'a davet eden oyun getirdiği yeni dinamikler ile Bad ompany 2 multiplayer modlarını zenginleştirecek. Yepyeni silahlar ve alev makineleri ile Vietnam genişleme paketi BC2 hayranlarını sevindireceğe benziyor.
 
     Bu hafta ayrıca Geleceğe Dönüş yani Back to the Future'un ilk bölümü de satışa çıkacak. Marty'i kontrol edeceğimiz oyunun bu ilk bölümünde Doc'un gençlik yıllarını da görme şansına erişeceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler