Bu Mod Civilization 6'nın Civilization 5 Gibi Görünmesini Sağlıyor

09.04.2019 00:13 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Firaxis Games'in sanat yönetmeni Brian Busatti, Sid Meier's Civilization VI için yeni bir mod yayınladı ve bu mod oyunun neredeyse Sid Meier's Civilization V gibi görünmesini sağlıyor.

Belirtilene göre, bu mod oyunun çevre görsellerini Civilization V'in renk ve tonlarına daha iyi uyması için değiştiriyor. Mod arazi dokusunun, binalarin ve birimlerin Civilization V'tekine benzer daha doğal renk paletine sahip olmasını sağlıyor ve diğer bazı küçük değişiklikleri içeriyor.

Mod, geçtiğimiz aylarda çıkış yapan Gathering Storm genişleme paketi de dahil olmak üzere oyunun tamamı ile uyumlu. Ayrıca kayıtlı oyun verilerine zarar vermediği ve performansa da herhangi bir olumsuz etkisinin olmadığı belirtilmiş.

"Environment Skin: Sid Meier's Civilization V" adlı mod şu anda Steam Atölyesi üzerinden indirilebilir durumda.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization VI Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler