CD Projekt RED'in Strateji Kart Oyunu GWENT: Rogue Mage Çıkış Yaptı

07.07.2022 13:48 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt RED, Steam üzerinden PC, App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için GWENT: Rogue Mage'i piyasaya sürdü. Oyun şu anda Steam üzerinden 49,99 TL'lik bir fiyatla satılıyor. 
 
Oyunun açıklaması şu şekilde:
 
Geralt ve diğer Witcherlar büyük kıta'da dolaşmadan yüzlerce yıl önce, dünya sonsuz sayıda canavara maruz kaldı. İnsanlık, hayatta kalmak için şiddet yoluna başvurdu. Genç ve hırslı büyücü Alzur ve arkadaşı Lily, canavar tehdidini tamamen ortadan kaldırmak için canlı bir silah yaratmaya karar verdi. Bunun için tehlikeli bir maceraya atıldı.
 
GWENT: Rogue Mage oyunu GWENT: The Witcher Card Game'in ilk bağımsız ve tek oyunculu genişletmesi olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, deste oluşturma ve strateji öğelerini GWENT kart savaşlarıyla birleştiriyor. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1711950/GWENT_Rogue_Mage_SinglePlayer_Expansion/

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 2 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler