CS:GO'dan bir rekor daha! 1,4 milyon eş zamanlı oyuncuyu geçti!

12.03.2023 18:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Valve tarafından oyunculara sunulan rekabetçi nişancı oyunu Counter-Strike: Global Offensive yeni bir rekora daha imza attı. Counter Strike 2 sızıntılarının gündemde olduğu bu süreçte oyun daha önce ulaştığı 1.320.219 eş zamanlı oyuncu geçerek  1.420.183 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. Counter Strike 2 - CS:GO 2 söylentilerinin daha somutlaştığı esnada bu sayı daha da artabilir.
 
Yeni CS oyunu söylentisi oyuna olan ilgiyi arttırdı
 
 
 
Geçtiğimiz süreçte yayınlanan Nvidia sürücüsü içerisinde Counter-Strike 2'ye ait çeşitli referanslar bulunmuştu. Şimdi ise daha yakın zamanda Dota 2 için yayınlanan güncelleme içerisinde de bu dosyalara rastlandı. Güncelleme içerisinde csgos2.exe ve cs2.exe dosyalarının yer aldığı belirtildi. 
 
Söylentilerin hat safhada olduğu bu süreçte Counter Strike 2 için bir beta duyurusunun da Nisan-Mayıs ayları içerisinde gerçekleşeceği bildiriliyor. Peki siz artık CS:GO'nun yenilenmesi gerektiğini ve artık yeni veya geliştirilmiş bir şekilde karşınıza çıkmasını istiyor musunuz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 12 Dk önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler