Call Of Duty: Infinite Warfare'in Çıkış Videosu Paylaşıldı

17.10.2016 22:37 Gazali Çetinkaya

 
 
   Activision'ın yeni Call of Duty oyunu Call of Duty: Infinite Warfare önümüzdeki ayın başlarında çıkış yapacak ve bugün Sony Interactive Entertainment resmi PlayStation kanalı üzerinden Call of Duty: Infinite Warfare'in çıkış videosunu paylaştı. Videoya yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 

 
   Call of Duty: Infinite Warfare'da Captain Reyes'in hikayesine tanıklık edeceğiz ve baş düşmanımız da Game of Thrones dizisinden tanıdığımız Jon Snow yani Kit Harington olacak. Kit Harington oyunda Settlement Defense Front ekibinin lideri rolüyle karşımıza çıkacak. Ayrıca oyunda UFC'den Conor McGregor da yer alacak.
 
   Call of Duty: Infinite Warfare ise 4 Kasım tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü de Legacy Edition adı altında Infinite Warfare ile birlikte oyunculara sunulacak. 
 
   Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü ise çıkışında 10 multiplayer harita içerecek daha sonra ise 6 harita daha eklenip toplamda 16'ya ulaşacak.

  Ayrıca Call of Duty'nin "Jackal Assault" adındaki VR oyununun PlayStation 4 sahiplerine ücretsiz olarak verilecek. Ancak VR oyununa ücretsiz sahip olabilmek için Infinite Warfare'in PlayStation 4 sürümünü de sahip olmanız gerekiyor.
 
   Oyunun fiyat listesi ise şu şekilde:
 
 
PlayStation 4
 
Call of Duty: Infinite Warfare -- 209 TL
Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition -- 269 TL
Call of Duty: Infinite Warfare Deluxe Edition -- 329 TL
 
 
Xbox One
 
Call of Duty: Infinite Warfare  -- 209.75 TL
Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition -- 269.25 TL
Call of Duty: Infinite Warfare Deluxe Edition -- 330.50 TL
 
 
Steam 
 
Call of Duty: Infinite Warfare -- 209 TL
Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition -- 249 TL
Call of Duty: Infinite Warfare Deluxe Edition -- 309 TL

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler