Call of Cthulhu Ertelendi

28.09.2017 08:32 Gazali Çetinkaya

 
   Vampyr'in 2018 ilkbahar dönemine ertelenmesinden sonra bir başka Focus Home Interactive oyunu daha ertelendi. Geliştirici Cyanide Studio twitter üzerinden verdiği cevap ile birlikte Call of Cthulhu'nun ertelendiğini duyurdu.
 
   Bu yılın dördüncü çeyreğinde çıkması planlanan Call of Cthulhu bu erteleme ile birlikte 2018 yılı içerisinde çıkacak, net bir tarih yok.
 
   Takipçi: "Çıkış tarihi nedir?"

   Cyanide Studio: "2018. Kesin tarihi en kısa sürede duyuracağız, ancak ilk olarak mümkün olan en iyi oyunu yapmaya odaklandık. İyi günler!"
 
   Call of Cthulhu psikolojik korku ve gizlilik mekanikleri içeren RPG-Soruşturma oyunu olarak tanımlanıyor. Oyunda Boston'daki Darkwater adasında bir sanatçının ve ailesinin ölümünün ardındaki gerçeği bulmak için görevde olan özel dedektif Edward Pierce karakterini kontrol edeceğiz.
 
   Call of Cthulhu PS4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Cthulhu Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Frogwares Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 30 Dk önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler