Call of Duty: Black Ops 4 Söylentiye Göre Tek Kişilik Oyuncu Moduna Sahip Olmayacak

18.04.2018 05:19 Gazali Çetinkaya

 
   Call of Duty: Black Ops serisinin yeni oyunu Black Ops 4'te tek kişilik oyuncu modu bulunmayacak gibi görünüyor.
 
   Polygon'un kendi kaynaklarından edindiği bilgilere göre, geliştirici Treyarch tek kişilik campaign modunu tamamlayamamış ve oyunun çıkışına kadar da tamamlamasının mümkün gözükmediği için tamamen iptal edilmiş.
 
   Charlieintel ile Kotaku da bu söylentiyi doğruladı. Ayrıca Kotaku'nun kaynakları tarafından ortaya atılan bir başka söylenti ise Call of Duty: Black Ops 4'ün klasik multiplayer ve zombi modunun yanı sıra Battle Royale moduna da sahip olacağı. Battle Royale modunun Raven Software tarafından geliştirildiği söyleniyor.
 
   Call of Duty: Black Ops 4 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 12 Ekim'de çıkacak. Oyunun tanıtımı ise 17 Mayıs'ta yapılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler