Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda

30.04.2024 14:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Endonezya'dan bağımsız bir geliştirici yeni bir projeye adım atmak üzere hazırlanıyor. Projenin ismi şu anda belli değil ancak aksiyon içeriğinin bizlere sunulduğu kısa bir video yayınlanmış durumda. Tek kişi tarafından geliştirilmesine rağmen dövüşler oldukça ilgi çekici görünüyor.
 
Beat 'em up deneyimi sunmaya hazırlanıyor
 
 
 
The Raid filminden ilham alan yeni proje aksiyon odaklı yapıyı bünyesinde barındırıyor ve beat 'em up türü ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Endonezya'da geçen oyun Unreal Engine 5 oyun motoru tarafından destekleniyor ve şu anda geliştirilme aşamasında bulunuyor.
 
Geliştirici, ek olarak proje hakkında şunları söylüyor: "Arkadaşlarım ve ben son zamanlarda bu proje üzerinde çalışıyoruz. Henüz başlangıç aşamasında olmamıza rağmen, oyunun Endonezya'da geçtiğini ve "The Raid" filminden ilham aldığını belirtmek gerekiyor. Aksiyon filmlerinden fırlamış gibi bir hissiyat yaşatmak istiyoruz."
 
Oyunda yer aldığımız süre boyunca açıklanan detaylara göre Hendra adlı bir karakteri kontrol edecek ve bu karakter bir hukuk fakültesi öğrencisi olarak karşımıza çıkacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 2 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 1 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 5 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 6 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler