Call of Duty: Black Ops Cold War'un İlk Günkü Dijital Satışları Seride Rekor Kırdı

16.11.2020 16:50 Gazali Çetinkaya

 
 
Call of Duty: Black Ops Cold War dijital satış anlamında güçlü bir çıkış yaptı.
 
Call of Duty: Black Ops Cold War çıkış gününde gerçekleştirdiği dijital satışla, Call of Duty serisinde ilk gününde dijital olarak en çok satan oyun olmayı başardı.
 
Kutulu satışlar pek parlak değil.
 
Geçtiğimiz hafta Birleşik Krallık'ta en çok satan kutulu oyun Assassin's Creed Valhalla oldu. Assassin's Creed Valhalla, serinin bir önceki oyunu Odyssey'den iki kat daha iyi bir çıkış gerçekleştirdi. Call of Duty: Black Ops Cold War ise ikinci oldu ve geçen yılki Modern Warfare'dan %64 daha kötü bir çıkış yaptı.
 
Kutulu satışlar bu yıl genel olarak düştü fakat yine de Call of Duty serisi 13 yılın ardından ilk defa çıkış haftasında Birleşik Krallık'ta en çok satan kutulu oyunlar listesinde birinci sıraya oturamadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Cold War Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 3 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler