Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone için 1.20 Güncellemesi Yayınlandı

30.04.2020 00:22 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward; Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone için versiyon 1.20 güncellemesini yayınladı.

Güncelleme PlayStation 4'te 10 GB, Xbox One'da 13 GB ve PC'de eğer sadece Warzone varsa 9 GB, Modern Warfare varsa 32 GB.
 
PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcılarının Modern Warfare premium modlarına erişebilmesi için ek bir indirme daha yapması gerekiyor. Bunun için menüden Multiplayer ya da Special Ops'u seçin ve Veri Paketi 1'i indirmeye başlayın. Bunun boyutu PlayStation 4'te 17 GB ve Xbox One'da 18 GB. Warzone için bu paketi indirmek gerekmiyor sadece Modern Warfare premium modları için.
 
Güncelleme Warzone için Most Wanted Contract, yeni silah kamuflajı Obsidian, yeni Gunsmith özelleştirmeleri, yeni LMG, yeni mağaza paketleri ve daha fazlasını getiriyor.
 
Oyun Listesi Güncellemesi:
 
Modern Warfare

Blueprint Gunfight
Reinfected Ground War
3v3 Cranked Gunfight
Shoot the Ship 24/7
 
Warzone

Solos, Trios, Quads
Plunder Trios
Most Wanted Contract
 
Bunun yanı sıra çok sayıda hata düzeltmesi ve iyileştirme içeriyor.

Yama notları için: infinityward.com/news/2020-04/MW_Patch_Notes_Apr_28

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler