Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone için 1.21 Güncellemesi Yayınlandı

19.05.2020 09:32 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone için versiyon 1.21 güncellemesini yayınladı.

PlayStation 4'te 20.2 GB, Xbox One'da 31 GB ve PC'de eğer sadece Modern Warfare varsa 30GB veya eğer sadece Warzone varsa 26.1 GB.
 
Güncelleme Modern Warfare'a Gunfight haritası Aisle 9 ve multiplayer haritası Hardhat ve oyun listesine Aisle 9 için Face Off Moshpit ve Hardhat için 24/7'ı ekliyor. Ayrıca Spec Ops artık mevcut görevleri sadece headshot gibi çeşitli ayarlamalarla oynayabileceğiniz seçenekler sunuyor.
 
Warzone oyuncularını ise zırh sağlayan Armor Box ve Gulag'da bulabilecekleri yeni silahlar bekliyor. Yeni LTM ise Classic BR'de ulaşılabilir durumda. 
 
Bazı silahlarda da denge değişiklikleri var. FAL ve SCAR silahlarının nişan alma süreleri ve sniper kullanırken nefesi çok uzun tutmanın cezası azaltıldı. Ayrıca VLK Rogue ateş hızı artarken Holger 26 geri tepmesi düştü.
 
Bunların yanı sıra gelirin gazilerin yardımına gidecek Fearless indirilebilir içeriği, hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler ve daha fazlasını getiriyor.

Yama notları: infinityward.com/news/2020-05/MW_Patch_Notes_May_18

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler