Call of Duty: Modern Warfare'a Yarın Hardpoint Modu ve İki Yeni Harita Ekleniyor

07.11.2019 22:44 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare'ın bir sonraki içerik güncellemesinin yarın tüm platformlarda ücretsiz olarak yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncelleme oyuna Hardpoint modunu ve iki yeni haritayı (Çok oyunculu harita Shoot House ile Ground War haritası Krovnik Farmland) ekleyecek. Ayrıca çeşitli iyileştirmeler, ayarlamalar ve hata düzeltmeleri de getirecek.
 
Geçtiğimiz günlerde Call of Duty: Modern Warfare'ın PC versiyonu dosyalarında henüz oyuna eklenmemiş toplamda 38 adet çok oyunculu harita bulunmuştu. Bu haritalardan ikisi yarın oyuna eklenecek olan Shoot House ile Krovnik Farmland. Haberin detaylarına buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler