Call of Duty: WWII - The War Machine DLC Paketi 2 Fragmanı

04.04.2018 07:29 Gazali Çetinkaya

 
   Activision ve geliştirici Sledgehammer Games Call of Duty: WWII'nin ikinci indirilebilir içerik paketi The War Machine için ilk fragmanı yayınladı.

   The War Machine indirilebilir içerik paketinin içinde Dunkirk, Egypt ve V2 olmak üzere üç adet yeni multiplayer harita, War modu için Operation: Husky haritası ve The Shadowed Throne adlı zombi bölümü bulunuyor.


Call of Duty: WWII - The War Machine 2. DLC Paketinde gerilim yükseliyor. Nazi Savaş Makinesi'nin gücünü ve küresel boyutta ulaştığı yeri gösteren üç yeni çok oyunculu haritada Müttefik Devletlere katılın ve güçlü Mihver Devletlerin ilerlemesini durdurun. Yeni amaç odaklı Savaş Modu görevi 'Operation Husky'de Sicilya'nın istilasına katılın ve saldırı düzenleyin. Ayrıca Nazi Zombies hikayesinin son bölümü olan 'The Shadowed Throne'u tecrübe edin.

 
   The War Machine 10 Nisan'da PlayStation 4 için çıkacak ve daha sonraki bir tarihte Xbox One ile PC'ye de gelecek.

   Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty World WarII Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 3 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler