Call of Duty: WW II Güncellemeleri Yolda

13.11.2017 12:45 Gökhan Yılmaz

 
      Çıkışı ile birlikte PC platformunda sorunlar yaşayan Call of Duty WW II yapımcısı Sledgehammer Games, oyuncular özür dileyerek onların vermiş olduğu geri bildirimlerle oyunu çok daha iyi bir yere taşıyacaklarını söyledi. Bununla birlikte oyunda ileriki günlerde nelerin gelebileceği ile ilgili ipuçları verdi.
 
     Dedicated sunuculardan P2P sunuculara geçen yapımcı oyuncuların kendi aralarında bağlanarak oyuncu eşleştirmelerle oyuna direkt bağlanmasını sağlıyordu fakat bu özellik PC yakasında hiç sevilmeyen bir özellik. P2P sunucularda lag problemleri, sunucunun kopması durumunda oyunun bekletmesi ve düşük kapasiteli sunucular gibi sorunlar bulunuyor. Fakat yapımcı test amaçlı olarak bir kaç Dedicated sunucu açmış ve şu an öncelikli olarak bu sunucuları deniyor. Eğer olumlu sonuçlar alırlarsa diğer bölgelere yayacakları yeni sunucular açacaklar.
 
      Diğer yandan oyunun konsol sürümlerinde yaşanan kopma sorunlarıyla da ilgili olarak hızlı bir güncelleme hazırlandı. Böylece bu güncelleme ile birlikte bu sorun da ortadan kaldırılacak.
 
     Son olarak da Call of Duty WW II'nin Headquarters modu hala planlandığı gibi çalışmıyor ve bu sosyal alanın amacına uygun işlemesi için diğer sorunların ardından burası da düzeltilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty World WarII Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 3 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler