Call of Duty: WW II Satışları %50 Arttırdı

06.11.2017 17:39 Gökhan Yılmaz

 
      Geçtiğimiz sene Infinity Warfare ile satış miktarı oldukça düşen Call of Duty bu sene İkinci Dünya Savaşı'na dönüşüyle birlikte grafikleri yukarı doğru çevirmeyi başardı. İngiltere satış listelerinde geçtiğimiz seneye göre %50 daha fazla satış gerçekleştirdi.
 
     Infinite Warfare, ondan önceki sene çıkan Black Ops 3'ten %50 daha az satış yapmıştı. Fakat bu sene World War II ile birlikte satışları eskisi kadar olmasa da Black Ops 3'ün altında bir yere çıkarmayı başardı. Bakalım önümüzdeki sene bu yükseliş devam edecek mi? Nasıl bir konsept göreceğiz.
 
     Diğer yandan çıkış yapan oyunun sunucu sorunları nedeniyle Headquarter modu şu an çalışmıyormuş. Sosyal öğelerinden uzak kalarak şimdilik tek başınıza takılabiliyorsunuz ama yapımcı en kısa zamanda bu sorunu ortadan kaldıracaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty World WarII Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 3 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 6 Dk önce Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 7 Dk önce MultiVersus Evrenine Jason Voorhees ve Agent Smith Katılıyor 1 Saat önce Baldur’s Gate 3 Geliştiricisi Larian Studios Yeni Stüdyo Kurdu 1 Saat önce Kingdom Hearts Serisi Steam'e Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler