Call of Duty'e Katılacak Lara Croft'un Karakter Tasarımı Ortaya Çıktı

29.08.2023 14:07 Mehmet Tandoğan

> 
 
Popüler nişancı aksiyon oyun serisi Call of Duty oyununa yeni operatör olarak katılmaya hazırlanan Lara Croft'un karakter tasarımını ortaya çıktı. Lara'nın tanıtımı geçtiğimiz hafta yapıldı ve Modern Warfare 2'nin 5. sezonunda oyuna dahil olacak. Sezon güncellemesi içerisinde ayrıca yeni silahlar, zorluklar ve daha fazlası yer alacak.
 
Lara Croft'un tasarımına ilk bakış atıldı
 
 
 
Tomb Raider serisiyle ön plana çıkan Lara Croft birçok oyuncu tarafından seviliyor ve köklü bir oyun serisi olarak karşımıza çıkıyor. Karakter tasarımı ise daha çok savaşçı ve mücadeleci yapısını öne çıkarıyor. Bunun yanı sıra Lara'nın çift tabanca ile beraber poz verdiğini görebiliyoruz. 
 
Lara Croft, Call of Duty'de halihazırda mevcut olan şarkıcı 21 Savage'ın yanı sıra Snoop Dogg ve Nicki Minaj gibi diğer operatörlerin yanına katılıyor. Oyun son dönemde popüler kültür ikonlarıyla beraber yaptığı iş birlikleri ile ön plana çıkıyor.
 
Call of Duty'nin 5. sezonu Reloaded, 30 Ağustos'ta tüm platformlarda yayınlanıyor. Lara Croft ise 8 Eylül'de piyasaya sürülecek olan Mağaza Paketi içeriğiyle satın alınabilecek.
 
İşte tasarım 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler