Şarkıcı Nicki Minaj'ın Modern Warfare 2'ye Geleceği Söyleniyor

13.07.2023 17:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Son on yılın müzik dünyasına damga vuran ve büyük isimlerinden bir olan Nicki Minaj'ın Call of Duty'ye geleceği bildiriliyor. Ortaya çıkan sızıntıya göre Nicki Minaj, Modern Warfare 2'ye yeni bir operatör olarak katılmayı bekliyor.
 
Güvenilir bir sızıntıdan geliyor
 
 
 
Tanınmış ve doğru sızıntılarla karşımıza çıkan CharlieIntel tarafından yayınlanan Twitter gönderisinde oyuna hem Nicki Minaj'ın hem de 21 Savage'ın geleceği öne sürülüyor. Gönderiye göre her ikisinin de satın alınabilecek ve oynanabilecek operatörler olarak karşımıza çıkması planlanıyor. 
 
Diğer taraftan daha önceden kaynakları araştıranlar Modern Warfare II ve Warzone'da 21 Savage ve Nicki Minaj'ın yer aldığına dair çeşitli referanslar buldu. Minaj ve 21 Savage'ın katılımı elbette oyunun kitlesini arttırmaya yönelik güzel hamlelerden birkaç tanesi. 
 
Peki siz Call of Duty Modern Warfare 2 ve Warzone'da Nicki Minaj veya 21 Savage olarak oynamak ister misiniz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler