Call of Duty'nin Kasım Ayındaki Kutulu Oyun Satışları Geçen Yıla Oranla Epey Bir Düşük

10.12.2016 03:53 Gazali Çetinkaya

 
   Call of Duty: Infinite Warfare'in Amerika Birleşik Devleti üzerindeki kasım ayı satışları geçen yılın oyunu Call of Duty: Black Ops III'ün kasım ayı satışlarına oranla epey büyük bir düşüş yaşadı.
   
   Cowen analisti Doug Creutz, açıklamasında ise bu oranın %50 civarında olduğunu belirtti.
 
   Verilere erişim izni olan bir başka Wall Street kaynağı ise CNBC'ye yaptığı açıklamasında da 2016 Kasım ayındaki Call of Duty kutulu oyun satışlarının geçen yıla oranla %51 düştüğünü onayladı.
 
   4 Kasım tarihinde konsollar ile PC platformuna çıkış yapan Call of Duty Infinite Warfare ilk haftasındaki performansı ile 2016'nın en büyük çıkışını yapmış ancak yine de geçen yılın oyunu Call of Duty: Black Ops III'e oranla %48 düşüş yaşamıştı.
 
   Bu yeni haberle birlikte de ilk haftasının yanı sıra ilk ayında da Call of Duty'nin satış anlamında düşüş yaşadığı doğrulanmış oldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 4 Dk önce Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 3 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler