Call of Juarez: Gunslinger Steam'de Ücretsiz

10.12.2021 20:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Techland tarafından geliştirilen ve yayınlanan Call of Juarez: Gunslinger, Steam üzerinde ücretsiz oldu. 14 Aralık'a kadar Steam kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 
 
Altın madeninin tozundan, içki barının kirine kadar Call of Juarez Gunslinger, Vahşi Batı öykülerine gerçek bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Batı’nın en ünlü kanun kaçaklarının izindeki acımasız bir kelle avcısının destansı ve şiddet dolu yolculuğunu yaşayın. İnsan ve efsane arasındaki çizgiyi bulanıklaştıran bu macera, Eski Batı’nın en büyük efsanelerinin arkasındaki konuşulmamış gerçekleri anlatıyor. 
 
Öne Çıkan Özellikler
 
- Efsanevi kanun kaçaklarıyla tanışın: Billy the Kid, Pat Garrett, Jesse James… Batı’nın en ünlü silahşorlarıyla yüzleşin ve efsanelerin arkasındaki bilinmeyen öyküleri yaşayın.
- Kanunsuz diyarlarda dolaşın: Eski Batı’nın vahşi diyarlarında iz sürün ve şaşkınlık veren Vahşi Batı arka planında destansı bir maceraya tanık olun.
- Kendi kanununuzu koyun: Bacağınıza bağlı silah askısıyla, tamamı silah savaşlarıyla geçen bir yolculukta acımasız bir kelle avcısına dönüşün.
- Ölümcül çatışmalardan sağ çıkın: Tabanca kullanma sanatını, tüfekle ateş etmeyi, mermilerden kaçmayı ve ölümcül kombinasyonlar yapmayı iyice öğrenip, düşmanlarınızı saniyeler içerisinde alt edin.
- Batı’nın en iyisi olun: Geliştirmek istediğiniz belirli çatışma yeteneklerini seçin ve Batı’nın en iyi silahşoru olmak için yeni atış yetenekleri edinin. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/204450/Call_of_Juarez_Gunslinger/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Juarez: Gunslinger Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 1 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler