"Call of Juarez: Gunslinger" Switch İçin Derecelendirildi

08.10.2019 16:14 Özgür Eroğlu

 
Oyun derecelendirme şirketi olan The Entertainment Software Rating Board, Call of Juarez'i Nintendo Switch için derecelendirdi. Ubisoft'un yayıncılığını üstlendiği, vahşi batı temalı birinci şahıs bakış açısına sahip olan Call of Juarez ilk kez Mayıs 2013'te PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için piyasaya sürülmüştü. 
 
2018 yılının başlarında Techland Publishing oyunun yayın haklarını Ubisoft'tan almıştı. Oyunun Nintendo Switch versiyonu hakkında başka bir bilgi şu an için bulunmuyor. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Şimdiye kadar yaşayan en ölümcül silahşöre karşı durabilir misin?
 
Altın madeninin tozundan bir salonun pisliğine kadar, Call of Juarez: Gunslinger, Vahşi Batı masallarına gerçek bir saygıdır. Batı'nın en meşhur haydutlarının izinde, acımasız bir ödül avcısının destansı ve şiddetli yolculuğunu yaşayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Juarez: Gunslinger Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler