Capcom Deep Down'dan Tamamen Vazgeçmemiş

06.11.2019 11:38 Gazali Çetinkaya

 
Capcom şirket yöneticisi Yoshinori Ono, Eurogamer ile yaptığı röportajda Şubat 2013'te PlayStation 4 için duyurulan oynaması ücretsiz aksiyon rol yapma oyunu Deep Down'a değindi.
 
Eurogamer: Sizin Mr. Deep Down olacağınızı düşündüğümüz bir dönem vardı. Neler oldu tam olarak?
 
Yoshinori Ono: "Uzun bir süredir kimse tarafından Mr. Deep Down diye çağırılmamıştım. Orijinal geliştirici ekip şu anda birlikte değil fakat fark etmişsinizdir isim haklarını hala tutuyoruz ve oyundan tamamen vazgeçmedik. Her yıl ileride üzerinde çalışmayı düşündüğümüz oyunları inceliyoruz ve onayladığımız projelerle yola devam ediyoruz. Bu konuda söylenecek çok fazla bir şey yok, isim hakları bizde yani oyundan tamamen vazgeçmiş değiliz." 
 
Deep Down için en son 2014'te ekran görüntüleri paylaşılmıştı. Şubat 2015'te ise Yoshinori Ono, Deep Down'ın duyurulduğu dönemde küçük bir proje olduğunu ancak daha sonra Capcom'un oyun için planlarının "daha büyük" bir hale geldiğini belirtmiş ve "Bu biraz uzun sürebilir ancak size daha önce gösterdiğimizden çok daha farklı bir şey göstermeyi planlıyoruz." demişti. 2017'nin başlarında da isim haklarını yenilendi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deep Down Platformlar: PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler