Capcom Vancouver'da İşler Yolunda Gitmiyor

06.02.2018 08:07 Gazali Çetinkaya

  
 
   Dead Rising serisinin geliştiricisi Capcom Vancouver'da işler pek yolunda gitmiyor.
 
   Kotaku editörü Jason Schreier'ın haberine göre, Capcom Vancouver'da bir sürü kişinin işine son verildi ve bir sonraki Dead Rising oyununun içeriği azaltılırken henüz duyurulmamış başka bir proje de iptal edildi. 
 
   Kariyerini tehlikeye atmamak için isimsiz olarak konuşan kaynak şirketin düzene sokulması için yaklaşık 250 kişinin çalıştığı stüdyoda 50 kişinin işten çıkarıldığını belirtti. Kaynak tarafından belirtilene göre, iptal edilen oyun New York'un alternatif bir gerçeklik versiyonunda geçmesi planlanan üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu olacaktı ancak prototip aşamasında kalan oyun Capcom tarafından yeşil ışık alamadı.
 
   Dead Rising 2'den bu yana serinin geliştiriciliğini üstlenen Capcom Vancouver mobil oyunlar üzerinde de çalışıyor. Stüdyo geçtiğimiz yıl Puzzle Fighter'ı çıkardı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler