Yeni bir Dead Rising oyununa göz kırpıldı!

12.05.2023 17:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan zombi temalı aksiyon macera serisi Dead Rising hayranları için sevindiren bir durum ortaya çıktı. Dead Rising 4 ile beraber kötü bir gidişat yakalayan seri için Twitter üzerinden Jez Corden (haberci ve analist) yeni bir oyunun ufukta olabileceğini öne sürdü.
 
Yeni bir Dead Rising oyunu gelebilir
 
 
 
İlk olarak 2006'da piyasaya sürülen Dead Rising serisinin ilk oyunu bir hayli ilgi gördü ve bu durum serinin sonraki oyunlarının oluşturulmasına katkı sağladı. Serinin en son 4. oyunu 2017 yılında çıkış yaptı ve bu oyun oyuncular tarafından pek tutulmadı ve eleştirilerin odağı haline geldi. 4. oyunla beraber beklentileri karşılamayan seri bir süredir sessizliğini koruyordu.
 
Ancak sessizlik Jez Corden tarafından bozuldu ve yeni bir oyunun ufukta olabileceğini öne sürdü. Corden, "Dead Rising sebebiyle Xbox'a yöneldim" diyen bir kullanıcıya yanıt olarak "Eğer bir Dead Rising hayranıysan gelecekte sizler için de bir şeyler olabilir" cümlelerini aktardı.
 
Öne sürülen bu oyunun yeni bir Dead Rising oyunundan ziyade ilk oyunun yeniden yapımı şeklinde de karşımıza çıkması olası. Ancak şu anda yeni oyunun tam olarak ne olduğu konusunda net bir bilgi yok.
 
Dead Rising serisi özünde oyuncular tarafından sevilen ve oynanan bir seri. Dolayısıyla hayranlar yeni ve daha üst düzey bir oyun daha görmek istiyor. 
 
Peki siz yeni bir Dead Rising oyununu görmek istiyor musunuz?
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler