Capcom'un Satış Beklentileri

Dragon's Dogma, farklı sınıflar ile de öne çıkıyor.
10.05.2011 11:05 Ersin Kılıç


     PSN krizi nedeniyle binlerce dolar kaybettiğini açıklayan Capcom, yaptığı yeni açıklama ile önümüzdeki dönem satış beklentilerini paylaştı. Firmanın satış beklentileri arasında Dragon's Dogma ve Street Fighter x Tekken gibi oyunlar yer alıyor.
 
     Devil May Cry 3'ün yönetmeni Hideaki Itsuno'nun başında bulunduğu ekip tarafından geliştirilen Dragon's Dogma'nın satış beklentisinin 1.5 milyonun üzerinde olduğu açıklandı. Co-op modları ve farklı görünümü ile dikkat çeken Resident Evil: Operation Racoon City'nin satış beklentisi ise 2.5 milyon.

     Firma Street Fighter x Tekken'de 2 milyonun üzerinde bir beklentiye sahip iken, Xbox Live'a özel olarak çıkacak olan Dead Rising 2: Off the Record'tan ise 800.000'lik bir satış rakamı bekliyor.

     Dragon's Dogma'nın geçtiğimiz günlerde yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler