Castlevania'nın 3. Sezonu Yayınlandı

05.03.2020 15:29 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının popüler yapımlarından Castlevania'nın, oldukça başarılı bulunan Netflix yapımı animasyon dizisinin 3. sezonu başladı. Dizinin ilk sezonu 2017'de, ikinci sezonu ise 2018'de yayınlanmıştı. 
 
Dizinin üçüncü sezonunda, Alucard yalnız yaşamına ayak uydurmaya çalışırken; Belmont ve Sypha, ürkütücü ve sıra dışı bir kasabayı ziyarete gider. Carmilla ise eve bir ödüle döner ve yeni sezonun hikayesi başlar. Üçüncü sezon ortalama 25 dakikalık bölümlerden oluşuyor ve toplamda 10 bölüm.
 
Dizinin başrolündeki karakterlerden Belmont'un seslendirmesini Hobbit filmindeki Thorin rolünden tanıdığımız Richard Armitage, Alucard'ın seslendirmesini Battlestar Galactica'daki Baltar rolünü üstelenen James Callis ve Sypha karakterini de daha önce oyunlarda seslendirme yapan Alejandra Reynoso yapıyor.
 
Dizinin tüm bölümlerini şu anda Netflix üzerinden izleyebilirsiniz. Dizi için yayınlanan son fragmanı ise aşağıda bulabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania Animesi Platformlar: PC Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Netflix Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler