Catherine PC'ye Gelebilir

03.01.2019 19:47 Gazali Çetinkaya

Sega, Bayonetta'nın Steam sayfasında “Baa” başlıklı bir paylaşım yaptı ve paylaşım sadece aşağıdaki koyun fotoğrafını içeriyor.
 
 
 
Aralık ayında Catherine Classic'in Avustralya derecelendirme kurulu tarafından derecelendirildiği ortaya çıktı. Ayrıca koyun Catherine'de sıkça yer alan bir unsur. Bayonetta PC versiyonu daha öncesinde Vanquish'in PC versiyonunun sinyalini vermek için kullanıldı. Bu paylaşımın da Catherine PC versiyonu ile ilgili olduğu düşünülüyor.
 
Görsel roman unsurlarına sahip bulmaca oyunu 2011'de PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkmıştı. Güncellenmiş versiyonu 14 Şubat 2019'da Japonya'da ve yine bu yıl içinde Batıda PlayStation 4 ve PlayStation Vita için çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Catherine Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 8 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler