Catherine'e Düşük inceleme Notu

02.02.2012 13:30 Beril Sergün


      Catherine 10 Şubat tarihinde sonunda Avrupa'ya da geliyor, ancak Amerika oyunu kaç kez oynayıp bitirdi bile, şimdi de sizlerle ilginç bir incelemeyi paylaşacağım.
 
     Maxim.co.uk sitesinin yaptığı inceleme şöyle;
     "Sevgili Catherine, seninle yüz yüze karşılaşamadık ancak zaten istemezdik çünkü gerçekten çok korkunçsun. Bunun yerine sana açık bir mektup yazmaya karar verdik. Sanırım sorunumuz kocaman bebek ya da kocaman popo canavarıydı emin değiliz ancak bir bildiğimiz var ki seni bir daha görmek istemiyoruz. Görünüşe bakılırsa bir çok kişi senden hoşlandı ancak biz hoşlanmadık. Ancak şunu söylemeliyiz gerçekten çok değişik bir tecrübe oldun, çok nadir bulunan bir tecrübe. Peki senden neden ayrılıyoruz? Çünkü sen büyük bir ölçüde bir bilmece oyunusun. Garip kontrolleri olan bir bilmece oyunu. Kontollerin o kadar garip ki bazen kendimizi nerede bulduğumuzu şaşırıyoruz. Ayrıca fazlasıyla zorsun. Çoğu zaman yaşadığımız tecrübe bu zorluğa değmeyecek şekilde. Şunu da eklemeliyim, HER KARŞILAŞTIĞIMIZ BİLMECE KUTULARI İTMEK OLMAMALIYDI. 2/5 puan."
 
     Maxim böyle düşünüyor, bakalım biz neler düşüneceğiz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Catherine Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler