Cevat Yerli: "Mantle Teknolojisi, Sinematik Kaliteyi Yakalamamıza Yardımcı Olacak"

19.04.2014 17:34 Samet Konuksal


    AMD'nin üzerinde çalıştığı Mantle teknolojisiyle birlikte oyunlardaki grafik işleme işi sırasında işlemciye düşen yükün azaltılması, ekran kartından alınan verimin de artması bekleniyor. PC üzerindeki bazı oyunlarda hâli hazırda çalışmakta olan Mantle teknolojisi adına Crytek'in kurucularından Cevat Yerli de açıklamalar yaptı.
 
    Yaptığı açıklamalarda Cevat Yerli, "Ben, Mantle'ın Crytek'i asıl hedefine ulaştıracağını düşünüyorum. Daha önce de birçok kez dediğimiz gibi Crytek olarak bizim hedefimiz, sinematik grafik kalitesini gerçek zamanlı olarak işleyebilmek. Bunu hem PC'lerde, hem de konsollarda elde etmek istiyoruz. Mantle'ın buna katkıda bulunacağını düşünüyorum." sözlerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 6 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler