Cities: Skylines'a Büyük Bir Güncelleme Geldi

19.05.2015 21:35 Ömür Gencer

 
        Son dönemin ünlü şehir simülasyon oyunlarından Cities: Skyline için büyük bir güncelleme geldi. Bu güncellemeyle birlikte oyuna yeni binalar, yeni haritalar geldi ve oyundaki pek çok hata düzeltildi.
 
         Güncellemeyle 50 yeni Avrupa tarzı bina, bitişik bina inşa edebilme özelliği, üç yeni harita, pek çok oyuncunun istediği tünel oluşturma imkanı oyuna eklendi. Yapımcı ekip Cities: Skylines için Crusader Kings II ve Europa Universalis IV gibi diğer Paradox oyunlarında da olduğu gibi hem ücretli ek paketler hem de ücretsiz güncellemeler yayınlayacağını dile getirdi. Bunun yanında Cities: Skylines'a gelen DLCler genellikle oyuna büyük ölçüde yenilikler getiren DLCler olacakmış.
 
         Yani önümüzdeki dönemlerde Cities: Skylines'da yeni binalar veya yol tipleri gibi ücretsiz yeni içerikler görebileceğiz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cities: Skylines Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Colossal Order Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 10 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 11 Dk önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 25 Dk önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 31 Dk önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 1 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler