Close to the Sun 29 Ekim'de PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

12.09.2019 18:29 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Wired Productions ve geliştirici Storm in a Teacup, Close to the Sun'ın 29 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

Konsollar için sınırlı sayıda basılan koleksiyoncu sürümü Wired Productions Store'da $98.66 fiyattan ön siparişte.

Birinci şahıs korku oyunu Mayıs ayında PC için çıkmıştı.

Oyunun Epic Games Store üzerindeki tanıtım yazısı:
 

“Şimdi onların, gelecek ise benim.” – Nikola Tesla

Yıl 1897. Uluslararası suların derinliklerinde, Helios hareketsizce durmaktadır. Acımasız dalgalar geminin gövdesine vururken, tepede karanlık bulutlar belirmektedir. Olağanüstü bir işçilikle süslenmiş devasa altın heykeller göz alabildiğince uzanmaktadır.

Nikola Tesla'nın öngörülerinden doğan Helious, en büyük bilimsel akıllar için bir cennet niteliği taşımaktadır. Burası, devlet denetiminden ve gözlerden uzak, sınırsız bir araştırma ütopyasıdır. Burada madde ve zamanın sınırları özgürce zorlanmaktadır.

Gazeteci Rose Archer, kız kardeşini aramak için adaya ayak basar. Kısa süre içinde her şeyin göründüğü gibi olmadığını keşfeder. Büyük salonlar bomboştur. Etrafı çürüyen etin leş gibi kokusu sarmıştır. Giriş üzerinde tek bir kelime yazmaktadır... KARANTİNA!

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Close to the Sun Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Storm in a Teacup Dağıtıcısı: Wired Prodctions Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler