CoD: Mobile’ın, 9. Sezonu “Zombilerin Dönüşü” ile Yaşayan Ölüler, Cadılar Bayramı Basmaya Geliyor

07.10.2022 12:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Ölümsüzler ordusu geri döndü! Cadılar Bayramı’nı kutlayacak olan Call of Duty®: Mobile’ın yeni 9. sezonu “Zombilerin Dönüşü”; yaşayan ölülerin baskınına uğrayacak. Yeni sezon 12 Ekim’de Android ve iOS üzerinden erişilebilir olacak.
 
Cadılar Bayramı’na özel birçok şeker ya da şaka içeriğiyle beraber özel temalı etkinlikler, yeni harita ve yeni içerikler yeni sezonda oyuna eklenecek. Oyuncular ayrıca Klasik Zombiler ya da Yaşayan Ölülerin Süper Saldırısı modlarında zombilerle karşılaşacak ve hünerlerini sergileyebilecekler. Yeni güncellemeyle birlikte Hacienda haritasının cadılar bayramı özel versiyonu, “Perili Yolculuk” isimli özel tematik etkinlikle birlikte Battle Royale ve Çok Oyunculu modlarda birçok özel içerik de oyuncuları bekliyor.
 
 
 
Yeni sezonla birlikte 50 kademeli yeni savaş bileti, Değerli Hazine özel içeriği, özel korsan temalı içerikler, Zero – Kara Yelkenler ve Kui Ji – Sapporo Gizliliği operatör görünümleri, yeni Krig 6 and C4 silahlarıyla birlikte özel silah şablonları, profil kartları, tılsımlar, COD Puanları ve daha fazla içerikler oyuna eklenecek.
 
12 Ekim’de yayınlanacak olan Call of Duty: Mobile’ın 9. Sezonu “Zombilerin Dönüşü” hakkında ayrıntılı bilgi için resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
https://www.callofduty.com/blog/2022/10/call-of-duty-mobile-season-9-zombies-classic-battle-pass-multiplayer
 
Fragman videosu
 
 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty®: Mobile Platformlar: Mobil Geliştirici: Tencent Games Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler