Code Vein 27 Eylül'de Çıkacak

11.06.2019 04:56 Gazali Çetinkaya

 
Bandai Namco, Code Vein'ın 27 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

CODE VEIN'de geçmişinizin sırlarını ortaya çıkarın ve peşinizi bırakmayan kabuslarınızdan kaçmak için ekibinizi oluşturun ve cehennemin derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkın. Ölüm kalıcı olabilir, ancak bu ekipmanınız için geçerli değildir. Karakter sınıfınızı istediğiniz zaman değiştirin, yetenekleri birleştirme ve eşleştirme kabiliyetini açın veya iş birliği yapabileceğiniz birçok NPC arasından seçiminizi yapın ve ölümle yaşam arasındaki farkı siz belirleyin.
 
Hayatta kalmak için birleşin
Hikaye odaklı zindan deneyimini yaşamak için CODE VEIN'in dünyasına girin. Lost tarafından hükmedilen yıkım dünyasında hayatta kalmak için kendi karakterinizi oluşturun ve partnerinizi seçin. Tüm karakterlerin kendi savaş biçimi ve geçmişe ait hikayeleri bulunmaktadır ve seçtiğiniz partnere bağlı olarak oyun deneyiminiz de değişir.
 
Bu dünyanın altında
Yeteneklerinizi güçlendirerek düşmanlarınıza üstünlük sağlamak için benzersiz Blood Veils'i kullanırken kanın gücünü hissedin. Düşmanın kanıyla güçlendirilen "Hediyeleri" kullanarak oyuncular güçlerini artırabilir, düşmanlarını zayıflatabilir ve yeni silah yeteneklerinden ve üstün güce sahip saldırılardan yararlanabilir.
 
Büyük mücadeleler daha büyük ödüller kazandırır
CODE VEIN'in kötülük dolu dünyasını keşfettikçe Lost'a karşı gücünüzü artırın. Sevdiğiniz savaş biçimine uyum sağlamak için kasatura, balta ve mızrak gibi birçok silahtan birini seçin. En tehlikeli düşmanlarınızı yenmeye hazır olmak için partnerlerinizle işbirliği yaparak ve Blood Veil iyileştirmelerini kullanarak saldırılarınızda strateji uygulayın.

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Code Vein Platformlar: PS4 Geliştirici: Shift Inc. Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler