Code Vein'in Yeni Fragmanı Eva Roux Hakkında

08.08.2019 12:17 Özgür Eroğlu

 
Bandai Namco'nun yeni JRPG oyunu Code Vein'le ilgili bugün yeni bir fragman çıktı. Fragman oyundaki karakterlerden olan Eva Roux hakkında.
 
Fragman, maceralarımızda bize eşlik edecek AI'ın arkadaşlarından biri olan Eva Roux'a odaklanıyor. "Eva Roux, acımasız Jack Rutherford'la seyahat eden trajik bir kahraman. Güzelliği, bedeni ve yüzündeki yaralar ile tezatlık oluşturuyor."
 
Code Vein, 27 Eylül'de PlayStation 4, PC ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Tanıtım yazısı:
Japonya merkezli oyun dağıtıcısı Bandai Namco Entertainment ve God Eater ekibi tarafından geliştirilen zindan keşfetme, aksiyon rol yapma oyunu.
Oyunda oyuncular Revenant adlı vampirleri yönetecek ve oyunun dünyasındaki gerçeği açığa çıkarmaya çalışacak. Revenantlar ,vampirler, hayatta kalabilmek için izole olmuş "Vein" adı verilen bir toplumda yaşamaktadırlar. Oyun, her şeyin yıkıldığı yakın bir gelecekte geçecek.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Code Vein Platformlar: PS4 Geliştirici: Shift Inc. Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler